Dom upokojencev Brežice
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca

Pretekli dogodki

Pozdravljeni, dragi bralci in bralke naših novic.

 

Tudi v času poletnih počitnic smo mi doma. In v teh vročih dneh se družimo v senci našega parka, kadar pa je kakšen dan prevroče, takrat pa uživamo v prijetno hlajenih prostorih našega Doma.

V četrtkovem dopoldnevu, 22. junija 2023, se je v Domu upokojencev Brežice odvil poseben dogodek. Skupaj s Knjižnico Brežice smo namreč obeležili 10. obletnico delovanja bralnega kluba Lastovke in Mlade lastovke.

Zelo nas veseli, dragi bralci in bralke naše spletne strani, da nas berete in spremljate, zato bomo z veseljem povzeli dogajanje v našem Domu v tem prvem poletnem mesecu.

Pozdravljeni, dragi bralci in obiskovalci.

 

Ker vemo, da nas pridno spremljate, vam bomo na kratko sporočili, kaj vse smo doživeli v mesecu maju, osrednjo novico pa bomo namenili vseslovenski akciji SIMBIOZA GIBA, ki smo jo izvedli tudi pri nas. 

… in suh, bo maj za lepo vreme gluh. In ta vremenski pregovor je zares zdržal skoraj cel mesec, saj nas je april zelo lepo razvajal z lepim vremenom, le Dan za spremembe, ki je potekal v petek, 14. 4. 2023 v obliki druženja z našimi prostovoljci, je bil deževen. Pa nič zato, družabnih iger smo se z velikim veseljem naužili za cel mesec.

Mesec marec je mesec pozornosti in cvetja, za več priložnosti in več nasmehov. Razveselile smo se jih žene, mučenci, Jožeti in Jožice, mame, mesec marec pa smo zaključili z izdelavo velike velikonočne butarice, ki nas razveseljuje pred našim vhodom v Dom.

Mesec februar je tako hitro odplesal predpomladni ples, da smo komajda uspeli ujeti nekaj utrinkov, ki so v nas pustili prijetne stopinje v srcu. 

Želimo vam vsega lepega, dobrega, veliko obiskov, predvsem pa zdravja in osebnega miru…. vse to in še več, so nam zaželeli naši svojci, obiskovalci in nastopajoči, ki so nas obiskali v preteklem mesecu. 

 

Poletja je konec, jesen je tu in z njo kostanj, eden od simbolov tega prekrasnega letnega časa. 

© 2023 DUO Impoljca, Vse pravice pridržane.