Dom upokojencev Brežice
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca

Pretekli dogodki

V ponedeljek, 20. 11. 2023, je v Domu upokojencev Brežice gospa Erika Hedwig Metelko v družbi družine, župana občine Brežice gospoda Ivana Molana in zaposlenih praznovala 100. rojstni dan.

Predzadnji mesec v letu je bil v našem Domu zelo živahen. Ker vemo, da nas berete in sledite našim živahnim dogajanjem, vemo tudi, da ste skupaj z nami praznovali že 10. obletnico preselitve v ta naš Dom.

V sredo, 18. oktobra 2023, smo v Domu upokojencev Brežice s kulturno prireditvijo z naslovom "Z roko v roki - po poteh, ki vodijo v srca ljudi" in razstavama ročnih in likovnih del, obeležili 10. obletnico preselitve v novi Dom.

Mesec oktober je v našem Domu vedno poseben mesec,  povezan pa je tudi s praznikom naše občine Brežice.

V soboto, 30. septembra 2023, smo pod velikim šotorom in z ansamblom Tim band vsi v Domu upokojencev Brežice praznovali Mednarodni dan starejših.

Zakorakali smo v prelepo jesen, ki se bogati s čudovitimi barvami in plodovi, med njimi tudi nam najljubše grozdje, ki ga pridno zobamo, kot radi rečemo tukaj. 

Tokrat vas pozdravljamo v italijanskem jeziku, saj smo mesec avgust posvetili Italiji, njeni kulinariki, znamenitostim, modi, sladoledu z baziliko, kanconam in »cappuccinu«.

Pozdravljeni, dragi bralci in bralke naših novic.

 

Tudi v času poletnih počitnic smo mi doma. In v teh vročih dneh se družimo v senci našega parka, kadar pa je kakšen dan prevroče, takrat pa uživamo v prijetno hlajenih prostorih našega Doma.

V četrtkovem dopoldnevu, 22. junija 2023, se je v Domu upokojencev Brežice odvil poseben dogodek. Skupaj s Knjižnico Brežice smo namreč obeležili 10. obletnico delovanja bralnega kluba Lastovke in Mlade lastovke.

© 2024 DUO Impoljca, Vse pravice pridržane.