Dom upokojencev Brežice
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca

V vsakodnevne aktivnosti vnašamo vsebine medgeneracijskega sodelovanja in različne oblike sodelovanja z lokalno skupnostjo. Te že potekajo v obliki: sodelovanja z vrtci, osnovnimi in srednjimi šolami ter Fakulteto za turizem Brežice, sodelovanja z lokalnimi društvi: Društvo likovnikov Brežice, Društvo upokojencev Brežice, KUD Brežice, Društvo izgnancev Brežice, Društvo kmetic Brežice, Pevci iz Globokega, Kinološko društvo Brežice, sodelovanja z zavodi in organizacijami: Občina Brežice, krajevne skupnosti, Center za socialno delo Brežice, Karitas, Rdeči križ Brežice, Knjižnica Brežice, Zavod Modra vrata in drugimi.
Navedeni obliki sodelovanja potekata v obliki kulturnih prireditev, ustvarjalnih delavnic, tematskih predavanj, druženja in obiskov, občasnih srečanj.

V sodelovanju z lokalno skupnostjo načrtujemo tudi mesečni koledar brezplačnih medgeneracijskih aktivnosti za starejše iz lokalne skupnosti (mesečni koledar aktivnosti si lahko ogledate v rubriki Aktualno - Obvestila in povabila).

 

© 2024 DUO Impoljca, Vse pravice pridržane.